Sitemap   |  Γλώσσα : gr  |  en  
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
SHOWROOM
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΨΗΦΙΔΕΣ
ΒΟΤΣΑΛΑ
ΜΑΡΜΑΡΟ
ΞΥΛΟ
ΠΛΑΚΑΚΙΑ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ
JUNIOR
SAUNA-SPA
ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ
ΠΑΝΕΛΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ
DECORATION
NEOLITH
LAMINATE
TILES LIKE WOOD

Ενημερωτικό Δελτίο    
Παρακαλώ δώστε το email για να λαμβάνετε νέα & προσφορές της εταιρείας
Φιλοσοφία
 


  Έτσι γεννήθηκε η ιδέα.... από μία "φιλική συνάντηση"

Ήταν ένα ανοιξιάτικο απόγευμα, όταν μια παρέα αρχιτεκτόνων και μηχανικών κάθισαν να ξεκουραστούν και να φάνε μετά από μια κουραστική μέρα "στο έργο" ένα ξενοδοχείο σ'ένα Ελληνικό νησί. Κ' ήταν η ώρα που το νέκταρ των θεών κάνει τις αναζητήσεις περισσότερες, τις αναστολές λιγότερες, τις γνώμες πιο αληθινές και τις ιδέες να πλατειάζουν . Πώς θα ήταν η ζωή μας αν.... οι πολιτικοί μας..., τα πολεοδομικά γραφεία..., τα συνεργεία ....,οι προμηθευτές ..., οι πελάτες ... το ελληνικό δαιμόνιο..., η σωστή δουλειά . Κι έπεφταν βροχή, η κριτική , τα παράπονα, οι προτάσεις ,οι ιδέες, τα θέλω, τα ίσως και τα πρέπει.

Έτσι στέριωσε η ιδέα, της αλλαγής φιλοσοφίας της επιχείρησης μας ,επειδή υπάρχει ανάγκη για ποιοτικές τεχνικές λύσεις, επειδή χρειάζεται ουσιαστικός σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη ,επειδή όλα πρέπει να γίνουν καλύτερα και πιο σωστά και στο κάτω -κάτω ,επειδή έτσι ταιριάζει στη δημιουργία του σπιτικού ,που είναι μια νέα αρχή, μια ανανέωση, μια αλλαγή. Το γέμισμα της ζωής με αισιοδοξία ,όνειρα, ελπίδα, θετική ενέργεια. *

Κι έτσι αναγεννήθηκε η επιχείρηση μας κι έγινε αλλιώτικη με

Υλικά : διαχρονικής αξίας ,ποιοτικά, ξεχωριστά ,χειροποίητα, φυσικά, σπάνια, ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα, διαλεχτά, εντυπωσιακά, φροντισμένα, όλα με εργοστασιακά τεχνικά χαρακτηριστικά. Τεχνογνωσία : χρόνια στα εργοτάξια ,τα εργοστάσια, τα εργαστήρια, για τη γνώση και τη μετάδοση της, ικανή να υποστηρίξει πολύτιμες ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εμπειρία :μια ολόκληρη ζωή ,στις επενδύσεις επιφανειών και τους εξοπλισμούς λουτρών. Αρκετή δεν είναι για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα? Εκθεσιακό περιβάλλον : πέρα απ' τα συνηθισμένα ,σαλόνι ιδιαίτερα φροντισμένο, μουσική, ήρεμη ατμόσφαιρα,προσεγμένος φωτισμός,σπιτικό καθιστικό με τσάι ,καφέ και γλυκίσματα. Συνεργασία :απόλυτα προσωπική ,συμμετοχή στη μελέτη, επίσκεψη έργου, αποτύπωση χώρων, προμετρήσεις, προτάσεις ,σχεδιασμοί ,διορθώσεις, δείγματα ,ειδικοί τεχνίτες και προπάντων ιδιαίτερη προσοχή στην περιγραφή της φαντασίας . Συναντήσεις: προσωπικές και αποκλειστικές, σε συμφωνημένο χρόνο, για όσο κι αν χρειαστεί. Αξίες υλικών Λύσεις που κρύβουν μυστικά εξισορρόπησης ποιότητας και κόστους. After sales service : μετά από όλα αυτά θα μπορούσε να μην υπάρχει?

Δημήτρης και Βασιλική Σωτηριάδη
 
Κεντρική  |   Φιλοσοφία  |   Επικοινωνία  

ΕΔΡΑ : ΑΘΗΝΑ : ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 17 ΓΛΥΦΑΔΑ 16675 (ΠΕΡΙΟΧΗ GOLF) Τηλ.: 211-1155213    
ΕΚΘΕΣΗ : ΛΑΜΙΑ : ΛΕΩΦ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ 10 ΛΑΜΙΑ 35100 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΟΤ) Τηλ.: 2231402667